Saeco Moltio

  • Sharebar

Gyártó: Saeco Modell: HD8766/09 Moltio

Leírás:  

Égett íz nélküli kávé a 100% kerámia őrlőbetéteknek köszönhetően Ez az eszpresszógép 100% kerámia őrlőbetétekkel rendelkezik. A Saeco kerámia őrlőbetéteket használ egyenletes darálási képességük miatt, ami nem melegíti túl a kávészemeket, és tökéletes presszókávét készít. A kerámia hosszan tartó teljesítményt és teljesen csendes működést is biztosít.

Kávé azonnal a gyorsfűtésű vízmelegítőnek köszönhetően A Saeco által kifejlesztett gyorsfűtésű vízmelegítő technológiának köszönhetően a készülék mindig működésre kész. Többé nem kell várnia a kávéadagok lefőzése között, a kávék egymás után készíthetők el.

A kávébab-átváltónak köszönhetően kísérletezhet az ízekkel Mostantól egyetlen mozdulattal cserélheti a szemes kávét, a szabadalmaztatott cserélhető babkávé-tartálynak köszönhetően. Élvezze a kávébabokkal való kísérletezést, és találja meg minden igényhez és napszakhoz a tökéletesen illő variációt.

Ízletes tejhab a klasszikus tejhabosítóval Ehhez a Saeco eszpresszógéphez klasszikus tejhabosító is tartozik, amelyet a báristák Pannarellónak neveznek. A gőzt kibocsátó készüléket a tejbe merítve pompás tejhabot készíthet. Engedje szabadjára az Önben rejlő báristát ízletes tejkülönlegességek készítésével hagyományos módon!

Mentse el kedvenc beállításait Minden alkalommal a személyes ízlésének megfelelő, tökéletesen főzött kávét kapja, köszönhetően a memória funkciónak, melynek segítségével ízlésének megfelelően állíthatja be kávéja hosszúságát, erősségét és hőmérsékletét. Ha kedvenc csészéjében szeretné élvezni egy csodás ital élményét, csak egy gombot kell megnyomnia.

Egyszerű tisztítás a mosogatógépben is mosható alkatrészeknek köszönhetően Az Ön kényelme érdekében Saeco cseppfelfogó tálcája, tejhabosítója, illetve tejtartálya mosogatógépben is mosható. Ezzel időt takarít meg és biztosítja a higiénikus tisztítást.

Kísérletezzen a kávé intenzitásával az állítható őrlőbetéteknek köszönhetően A különböző kávétípusok aromájának teljessé tételéhez eltérő szemcseméret szükséges. Az eszpresszógép őrlési szemcsemérete 5 fokozat megadásával állítható be a testes eszpresszót eredményező legfinomabbtól a könnyebb kávéhoz szükséges legdurvábbig.

Egyszerű tisztítás a kivehető központi egységnek köszönhetően Készülékeink lelke az automatizálást biztosító központi egység - a Saeco találmánya. Típustól függően a központi egység a készülék elülső vagy oldalsó része felől is könnyen hozzáférhető. Gond nélkül eltávolítható leegyszerűsítve a készülék tisztítását, amely a csap alatt leöblítve történhet ügyelve a maximális higiéniára.

Mindig tiszta készülék az automatikus tisztításnak és vízkőmentesítésnek köszönhetően A Saeco úgy tervezte meg ezt az eszpresszógépet, hogy az a bekapcsoláskor vagy kikapcsoláskor automatikusan megtisztítja vízzel a kávé funkciókört. Ennek köszönhetően minden csésze kávénak nagyszerű, friss íze lesz. A rendszeres vízkőmentesítés meghosszabbítja az eszpresszógép élettartamát. Ez a készülék nemcsak jelzi, mikor szükséges a vízkőmentesítés, hanem az automatizált vízkőmentesítés el is indul a készüléken, és egyértelmű képernyő-üzenetek jelzik, ha közbe kell avatkoznia. Így minden eddiginél egyszerűbb a vízkőmentesítés!   Kávébab tartály kapacitása   290 g Víztartály kapacitása 1.9 l Teljesítmény 1850 W Funkciók   Tejhabosító Van Teafőző funkció Nincs Csészemelegítő funkció Nincs Daráló Van Vízkőmentesítő Van Automatikus tisztítás Van Aroma rendszer  Van További tulajdonságok   Kijelző Van Gőznyomás 15 bar Súly 8.5 kg  

Termékadatok

Gyártó: 
Saeco
Model: 
Saeco Moltio
Jelleg: 
Automata
Állapot: 
Megkímélt
Ár: 
85000Ft

Technikai adatok

Víztartály: 
1.9Liter
Kávétartály: 
290gramm
Kapacitás: 
40adag/nap
Szín: 
Fekete
Súly: 
8Kg
Teljesítmény: 
1850Watt

Méretek

Szélesség: 
400mm
Magasság: 
450mm
Mélység: 
390mm
Még nincs értékelve