Szervíz

Saeco, Spidem, Gaggia kávégépek garanciális márkaszervize

,

Elromlott a kávégépe, és ezeket  a hibákat tapasztalja
  • Tegnap még tudott kávét főzni, de ma már nem jön át a víz a gépen.
  • Villognak a piros és zöld LED-ek, mégsem történik semmi.
  • Nem lehet kivenni a zaccfiókot, vagy beszorult a főzőegység.
  • Áll a kávéfőző alatt a víz.

Ezekkel a mondatokkal számtalanszor találkoztunk már. Ha az Ön készüléke sem működik megfelelően, vagy szeretné megelőzni a komolyabb meghibásodást ?

A megoldás a szervíz

Mi lenne, ha egy gombnyomás után újra nagyszerű espresso gőzölögne a csészéjében? Ha nem kellene álmosan elindulnia otthonról, bosszankodva, hogy elromlott a kávéfőzője? Nem lenne jó, ha ebédszünet után is ihatna egy cappuccino-t és újult erővel menne a munka?

 

Látogasson el szervízünkbe

Legyen szó kávéfőző szervizelésről, karbantartásról, egyszerűbb javításról vagy érdeklődésről, keressen bizalommal! Amennyiben készüléke Saeco, Delonghi, Jura, Bosch, Siemens, Gaggia, Spidem, típusú biztos lehet benne, hogy a javítás szakszerű lesz, a készülékbe gyári alkatrészek kerülnek

 

Ne vegyen újat!

Egy kávéfőző igen összetett szerkezet, pontosan ezért még a legjobb minőségű gépekkel is előfordul, hogy időnként meghibásodnak. Ilyenkor sokan döntenek úgy, hogy újat vásárolnak, de ez nem feltétlenül a legjobb megoldás, ugyanis egy új gép árának a töredékéért is lehetséges sokszor elhárítani a problémát!

A meghibásodás jól kiküszöbölhető rendszeres karbantartással, de teljesen el nem kerülhető. Pontosan ezért a megfelelő odafigyelés mellett érdemes alkalmanként felkeresnünk egy kávégép szervizt, hogy ellenőrizze gépünket. Ha adott a probléma, esetleg a gép még üzemel, de fura hangot ad, vagy nem megfelelő az elkészült kávé minősége, avagy bármi furcsaságot észlelünk, azonnal forduljunk egy profi kávégép szervizhez!

Ha minden tekintetben profi és reális áron dolgozó kávégép szervizt keres, akkor a legjobb helyen jár! Bármilyen probléma is legyen kávégépével, ránk számíthat! Ha kérdései merülnének fel szolgáltatásainkkal vagy termékeinkkel kapcsolatban, akkor keressen fel minket elérhetőségeinken!

 

Amikor kedvenc kávéfőzőnk elromlik, általában igyekszünk mihamarabb megjavíttatni, találni egy olyan kávéfőző szervizt, ahol gyorsan és olcsón vállalják a hiba elhárítását. Azonban ez nem mindig a legjobb megoldás!

Sajnos sok olyan cég van, akik kávéfőző javítással foglalkoznak, azonban ezt nem a megfelelő minőségben teszik. Ha azt szeretnénk, hogy a kávéfőző sokáig jól működjön, akkor minőségi alkatrészek beépítésére van szükség, valamint fontos, hogy minden hiba javításra kerüljön. A szakszerűtlen szerelés sok esetben nemcsak, hogy újabb meghibásodáshoz vezet, hanem további károkat okozva akár az egész készüléket tönkreteheti. Így az elsőre olcsónak tűnő javítás utólag mégis igen sokba kerül. Cégünk a kávéfőző javításban nagy tapasztalattal rendelkezik, és kizárólag gyári, vagy a gyárival egyenértékű, sok esetben jobb, minőségi alkatrészeket használ fel.

Ha megbízható kávéfőző szervizt keres, válasszon minket, hiszen nálunk minden esetben a minőségi munka a legfontosabb! Forduljon hozzánk bátran!

 

 

Kávégépek  átvizsgálása, kérésre  árajánlat!
  • A szervizbe behozott készülékeknél a bevizsgálási díj 4000 Ft ha nem kéri a kávégép javitását.
  •  Bevizsgálás A gépet megbontjuk, felmérjük az állapotát, és részletes/tételes árajánlat készül. amiről  igény szerint telefonon, értesitjük a megrendelőt.

Ez az ajánlat általában pontos, amennyiben nem találkozunk a szerviz során rejtett, vagy váratlanul felbukkanó hibával.  Ha nem kéri a szervizt, a gépet összeszereljük.

Rezsi óradíj a szervizben - 5000 Ft

A ténylegesen ráfordított munkaidő kerül kiszámlázásra.. Ez a szolgáltatás tartalmazza a gép megbontását, az árajánlatot, a javítást, a gép tesztelését, valamint az elkészült gép tárolását

 Tárolás, megsemmisítés

 

A megjavitott és el nem szállított készülékek után, az értesítést követő 10 napon túl nettó 200 Ft/nap tárolási díjat számítunk fel. 30 nap után az eszközt újrahasznosításra/megsemmisítésre küldjük.

 

 

Amennyiben megbízható gyors megoldást keres, forduljon hozzánk!

A Kávégép szakszerviz vállalja – 20 éves szakmai tapasztalattal és szaktudással, , Szuperautomata és félautomata kávéfőző gépek javítását: Saeco, Gaggia, Spidem, Philips, Jura , DeLonghi , AEG, Rotel, Solis stb. kávégépek minden típusát szervizeljük. Vállalunk eseti javítást, beállítást és rendszeres karbantartást Az alkatrész ellátást az eredeti gyártói alkatrészekkel, rövid határidővel biztosítjuk.

 A felsoroltak mellett  felújított kávéautomaták garanciális

 értékesítésével is foglalkozunk.

 

 

Felújitott kávégép vásárlás,  , De nem mindegy hogy hol   vásárolod meg !!!

 

Új kávégép vásárlása pozitív: Garantáltan gyári alkatrészekkel kiváló esztétikai állapotban kerül értékesítésre. Biztosított szerviz háttérrel és garanciával. negatív: magas ár, szervizelésnél általában hosszabb a várakozási idő, nem kipróbálható vásárláskor, a tájékoztatás legtöbbször nem teljeskörű.

Használt kávégép vásárlása magánszemélytől pozitív: általában nagyon alacsony árak negatív: a készülék állapota bizonytalan, bármit is mondanak róla. nincs szerviz háttér, nincs garancia, nem biztos hogy javítható probléma esetén.

Felújított kávégép vásárlása szervízből ebben a kategóriában a szervíz igyekszik a tőle telhető maximális mértékben a készüléket  átvizsgálni  illetve azon alkatrészeket  cserélni  amelyek az idő elteltével kopnak, öregszenek. (tömítések, szimeringek...stb…)

  pozitív: kedvező árak, biztosított szerviz háttér, garancia. További előnyök  minden esetben bemutatjuk  a kávégépet   működésközben, hogyan kell beállitani, mi a teendő a mindennapos használatkor.

negatív:

 

Néhány típus a sűrűbben szervizelt Saeco és Spidem Kávégépekből:Saeco Vienna, Saeco Odea, Talea, Xsmall, Magic,  Syntia,  Royal, Primea, Talea ,Odea  Incanto, Spidem Villa,  My Coffee,  Trevi, Spidem Villa, Ha az ön kávégép típusa nem található felsorolásunkban, küldjön e-mailt vagy hívjon - cégünk rendelkezésére áll.

Amennyiben bármilyen problémát, hibát észlel készülékén, keresse fel kávégép szervizünket bizalommal.

 

Saeco kiegészítők és karbantartási anyagok

Nem csak szervizeljük a Saeco kávéfőzőket, hanem forgalmazunk is kiegészítőket és karbantartási anyagokat. A Saeco kiegészítők és karbantartási anyagok nagyban hozzájárulnak, hogy kávéfőzője kisebb szervizigény mellett nyújtson gyári feltételeknek megfelelő minőséget és teljesítményt.